18.112020

VIKING MALT RAKENTAA UUDEN MALLASTAMON LAHTEEN

Viking Malt Group on päättänyt toteuttaa strategisen investoinnin Lahteen ja rakentaa uuden mallastamon. Päätös on yksi osa yhtiön pitkän tähtäimen strategisista investoinneista. Se on kooltaan merkittävä, noin 90 miljoonaa euroa, ja yksi suurimmista suomalaisen elintarviketeollisuuden investoinneista Lahden seudulla lähimpään kymmeneen vuoteen. Tehtaan tuotantokapasiteetti tulee olemaan noin 85 000 tonnia mallasta vuodessa. Suunnitelman mukaan uusi tehdas aloittaa tuotannon vuonna 2023.

Viking Malt myy tuotteitaan maailmanlaajuisesti, elintarvike- virvoitusjuoma- ja panimoteollisuudelle. Yhtiöllä on pitkä historia ja sen johdossa on tälläkin hetkellä perheyrityksen viidennen sukupolven edustaja. Yritystoiminnan perusperiaatteena on aina ollut keskittyminen korkealaatuisiin tuotteisiin sekä utelias ja ennakkoluuloton asenne innovaatioita ja uutta teknologiaa kohtaan. Yhtiö ja sen tehdaslaitokset ovat toimineet samalla paikalla Lahdessa yli 130:n vuoden ajan.

Nyt tämä tulee muuttumaan, kun uusi, nykyaikainen ja viimeisintä teknologiaa edustava mallastamo rakennetaan uudelle tehdasalueelle Lahdessa. Uuden tehtaan myötä Viking Malt pystyy tulevaisuudessa valmistamaan erilaisia, innovatiivisia uutuustuotteita yhtiön nykyisen tuotevalikoiman lisäksi.

Takaisin Takaisin