11.052016

Viking Maltin yrityskauppa vahvistettu

Viking Malt ja Carlsberg vahvistivat 11.5. lopullisesti Danish Malting Groupin siirtymisen Viking Maltin omistukseen kilpailuviranomaisten hyväksyttyä kaupan. Mallastamot Puolassa ja Tanskassa jatkavat toimintaansa tästä eteenpäin Viking Maltin nimellä.

“Olemme tyytyväisiä, että saimme viimein vietyä tämän yrityskaupan maaliin ja pääsemme yhdistämään toimintomme. Jatkossa pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin kaikkialla maailmassa” sanoo Antti Orkola, Viking Malt Groupin toimitusjohtaja. Viking Maltilla on nyt kaksi mallastamoa Puolassa sekä mallastamot Tanskassa, Suomessa, Ruotsissa ja Liettuassa. Yhtiön mallastuskapasiteetti on yhteensä n.600.000 t/a. Yrityskaupan myötä Viking Maltista on tullut johtava paahdettujen maltaiden valmistaja maailmassa.

”Uudella yhtiöllämme on kattava tuotevalikoima ja pystymme tarjoamaan ratkaisuja panimoille ja viskitislaamoille – pienistä käsityöläis-panimoista ja -viskitislaamoista kansainvälisiin panimojätteihin. Tuotteiden lisäksi asiakkaidemme käytössä on henkilöstömme vahva panimo- ja mallastusosaaminen – nyt viidessä maassa” toteaa Orkola.

Takaisin Takaisin